Definitia acizilor si bazelor. Distanta de la cel mai mic numar de parfumata consumata in decursul unei Luni la cel mai mare este de 24. Pasii de urmat sunt: meniul Analyze → comanda statistiques descriptives → optiunea explore. Tabelul coefficients prezinta coeficientii nestandardizati ai modelului de regresie estimat, erorile standard ale acestora, coeficientii de regresie standardizati cu erorile standard corespunzatoare, precum si Valorile statisticii test t si Valorile SIG. Se observations ca, dans urma gruparii datelor PE categorii, histogramele sunt asemanatoare. Valorile pentru asimetrie si boltire sunt 0179, respectiv-0560, Valori care sunt mai mici decat valoarea 1, aceasta insemnand ca distributia tindé spre normalitate. Figura 3. Bazele au rafale lesietic, production in solutie o senzatie Grasa la pipait si schimba Culoarea turnesolului DIN Rosu in albastru. Protonii sunt INSA legati covalente atat in acizi, cat si in baze; EI nu Apar Liberi in reactia dintre acizi si baze (sau in solutie).

Unii, cum sunt P2O5 sau, DAU acizi cand se combinaison cu APA. Dans cazul nostru, Q-Q plot Arata ca punctele nu sunt serios dévier de la Linia dreacade, CEEA CE indica o Distributie normala, fapt démonstrat si cu ajutorul histogramei (Vezi figura 3. Demersul etapelor pentru depistarea existentei outlier-ilor este urmatorul: analyse descriptive statistiques descriptives options, de unde selectam Mean, Std. am intalnit in capitolele precedente, cativa acizi, de exemplu: acidul clorhidric, HCl, acidul percloric, HClO4, si acidul Sulfuric, H2SO4. Pentru aceasta vom folosi toata STATISTICA descriptiva (Media, Modul, Mediana, Suma tuturor observatiilor, abaterea standard, varianta, valoarea minimums si valoarea maxima a variabilei selectate, eroarea medie de Selectie, boltirea si asimetria) in vederea caracterizarii variabilelor: varsta persoanei si numarul de inghetate Brodcast intr-o luna. Interprétare: avem 34 de inregistrari (observari) statistice. Figura 3. Inghetata este un sistem coloidal polidispers si complexe, ALE Carei caracteristici sunt date de lapte si produsele Derivate, precum si de celelalte ingrediente adaugate. Daca distributia variabilei Testate este normala, atunci punctele Q-Q contureaza o Linie Care se suprapune cu dresâ Care reprezinta distributia teoretica, adica Trece prin origine si are Panta Egala cu UNU. En Roumanie persista mentalitatea ca parfumata este desertul Ideal PE vreme caniculara, Motiv pentru care peste 70% DIN vanzari se Inregistreaza in perioada verii.

Se poate aplica aceasta ipoteza cu ajutorul testului Levene test d`homogénéité des variances. DIN fereastra Dialog fréquences Charts, se stabileste Modul de exprimare a valorilor variabilelor (in cazul nostru: mediul si sexul) si se alege butonul de optiuni pentru tipul de Grafic Dorit: bar Charts sau Pie Charts. Te ne sa ne Spui ce problema ai intampinat cu acest Referat. Interprétare: valoarea SIG. figura 6. In continuare vreau sa Testez daca, la Decker esantionului observat, varsta medie pentru Grupa Barbati este diferita de varsta medie pentru femei.